Košarka

[ Izvor: Sport klub ]

08. 09. 2024. 18:23 2

Žoc: Promenio sam ceo tim i kad sam bio prvak Evrope

Partizan je u prvoj predsezonskoj utakmici otvorenog tipa savladao ekipu Dertone na Siciliji i plasirao se u finale turnira u kom će igrati protiv domaćeg Trapanija.

Trener Željko Obradović u izjavi za Sport klub nakon meča ističe da je zadovoljan prikazanim, da je bilo dobrih, ali i nekih loših momenata.

Zadovoljan je što je njegova ekipa stigla do pobede u produžetku, a na pitanje da li je ovo prvi put u njegovoj karijeri da između dve sezone promeni gotovo čitav tim, trofejni stručnjak kaže:

- Takav je bio splet okolnosti. Davne 1995. kada sam bio prvak Evrope sa Realom, promenio sam ceo tim. Sabonis kao ključni igrač je otišao u NBA, pa smo promenili osam ili devet igrača - rekao je Obradović, pa nastavio:

- Isto jedne godine u Fenerbahčeu, ali ne baš toliko igrača. Zahvalio sam se svima koji su bili sa nama u prošloj sezoni. Novi tim je napravljen, treba podržati ove momke. Vidim da je bilo naših ljudi ovde koji su nam davali podršku. Gde god odemo, uvek imamo dobru podršku - rekao je Obradović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati