Košarka

[ Izvor: Mediji ]

08. 07. 2024. 17:47 1

Nije Petrušev jedini - Zvezda vraća još jednog reprezentativca (FOTO)

Košarkaška reprezentacija Srbije trenutno se priprema za Olimpijske igre, na koje ide sa velikim ambicijama, a dok nacionalni tim "brusi formu" za najveće napore, klubovi žele da se što bolje pojačaju za sledeću sezonu. Među najaktivnijima na evroligaškom tržištu je Crvena zvezda koja bi u svoje redove mogla da dovede i dvojicu reprezentativaca Orlova, Filipa Petruševa i Ognjena Dobrića.

Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija iz jednog beogradskog hotela, na kojoj se vidi prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović, a uz njega su i Nebojša Ilić, kao i Igor Vujčin.

I ranijih dana, bilo je reči o povratku Petruševa u klub, a nedavno je snimljen na razgovorima sa Željkom Drčelićem, koji je bio za istim stolom kao i košarkaš. Pošto je Olimpijakos na pragu povratka Saše Vezenkova za rekordan novac od 4 miliona evra po sezoni, to bi Zvezdi moglo da otvori prostor za Petruševu, koji bi u Atini onda imao manje prostora, a u Zvezdi bi imao ulogu lidera tima.

Sa priprema, koje se održavaju u Staroj Pazovi u "Kući fudbala", je na razgovor došao i Ognjen Dobrić tokom dana, a fotografija koja se pojavila, nema sumnje, raduje sve navijače crveno-belih koji bi pomenuti dvojac, i te kako, rado videli u svojim redovima za narednu sezonu.Da podsetimo, Crvenu zvezdu su pojačali Nikola Kalinić, Majk Daum, Kodi Miler-Mekintajer, Uroš Plavšić i Ajzea Kenan.

Klub se do sada zahvalio Džavonte Smartu, Treju Tompkinsu, Frediju Gilespiju i Adamu Hangi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati