Politika

Direktno.rs

06. 10. 2024. 14:21 4

Milivojević: Skandalozno gostovanje osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja

"Skandalozno gostovanje Vojislava Šešelja, osuđenog ratnog zločinca, u jutarnjem programu televizije Prva, prilikom kog je doktora Zorana Đinđića, prvog demokratski izabranog premijera Srbije i predsednika Demokratske stranke, uporedio sa Hitlerom, jeste govor mržnje svojstven Miloševićevom ministru propagande, Vučiću", izjavio je narodni poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Javnost ne treba da ima dilemu oko toga da je ratni zločinac samo jedan prevaziđeni i isluženi džuboks u koji žetone ubacuje najskuplje plaćeni lobista Rio Tinta, Aleksandar Vučić, kada god treba skrenuti pažnju sa nepopularnih tema koje brinu građane. Veličanje ubica Zorana Đinđića i detaljan opis proslave tog zločina od strane Vojislava Šešelja nedvosmisleno predstavlja govor mržnje, za koji će ova osoba amputiranog morala uskoro odgovarati.

To što ratni huškači imaju medijski prostor na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, samo je još jedna potvrda mafijaškog karaktera ovog režima. Ubistvo Zorana Đinđića je, po sopstvenim rečima, svojim prvim pijanstvom proslavio i Aleksandar Vučić, tako da je jasno ko je inspirator najnovijih grozota kojima ratni zločinac Šešelj truje javni prostor.

U duhu praznika slobode, petog oktobra, a u ime svih slobodoljubivih građana Srbije, obećavam im ispravljanje istorijske greške i striktno sprovođenje zakona i lustracije, jer su to preduslovi da postanemo normalno društvo i uređena država", zaključio je Srđan Milivojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati