Fudbal

M. Z.

06. 10. 2024. 14:36 0

Vlahović pogodio sa penala, pa promašivao zicere: Juveu samo bod!

Dušan Vlahović nastavlja da daje golove. Postigao je po dva na poslednja dva meča na poslednja dva meča - Đenovi i Lajpcigu - a sada je pogodio i protiv Kaljarija. Ipak, posle toga je imao i jedan veliki promašaj, a Juventus je remizirao sa Kaljarijem 1:1 u sedmom kolu Serije A.

U 15. minutu meča sa Kaljarijem kod kuće Vlahović je pogodio sa bele tačke - precizno je šutirao u donji levi golmanov ugao.

U proslavi gola, Vlahović je pozvao saigrače da odaju omaž saigraču Bremeru, koji je doživeo tešku povredu kolena. Saigrači su podigli Bremerov dres.

Prethodno je Luperto igrao rukom posle kornera Gatija, a penal je dosuđen tek posle pregledanja snimka i izazvao je različita mišljenja.

Desetak minuta kasnije Vlahović je mogao da bude i asistent, ali je Kopmajnersov udarac odbranio golman Skufe.

Imao je Vlahović polupriliku na startu drugog poluvremena, kada je bio bolji Juve, ali su zapretili i gosti sa Sardinije preko Luvumba u 59. minutu.

Bio je Vlahović blizu drugog pogotka u 72. minutu, ali je Skufe odlično odbranio posle poluvoleja srpskog reprezentativca.

Pripretio je i Kaljari, Di Gregorio je bio priseban, a u 78. minutu Vlahović je imao veliku šansu, ali odbitak posle odbrane Skufea poslao je pored gola.

Taj promašaj skupo je koštao Juventus, pošto je u 86. minutu Daglas Luiz skrivio jedanaesterac neopreznim startom na Pikoliju, koji je prvi došao do lopte. Razvan Marin je perfektno izveo penal i šokirao sve na tribinama, na kojima je bio i Pol Pogba.

Od lošeg ka gorem za Juve, Konseisao je potom zbog simuliranja dobio drugi žuti karton, a malo je nedostajalo da dođe i do potpunog preokreta, jer je Obert u 95. minutu pogodio stativu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati