Košarka

[ Izvor: mediji ]

05. 10. 2024. 10:14 0

Uprkos odsustvu Tea: Zvezda pokorila Pariz

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Pariz na otvaranju Evrolige sa 80:77, a pobeda u prestonici Francuske ostaće upamćena kao prva bez Miloša Teodosića otkako je sjajni plej stigao na Mali Kalemegdan.

 Iako je bilo jasno da će Teodosić u Zvezdi imati ozbiljnu ulogu, malo ko je očekivao da će u sezoni 2023/2024 upravo on biti toliko bitan šraf da crveno-beli bez njega nisu uspeli da pobede na sedam mečeva, koliko ih je ovaj košarkaš propustio u elitnom takmičenju.

Zvezda je i u Parizu morala bez Teodosića koji je kažnjen sa dva meča suspenzije zbog napada na sudije tokom poslenje utakmice u sezoni 2023/2024, kada je u debaklu od Anadolu Efesa izgubio živce posle isključenja.

No, crveno-beli su uprkos tome što su bili lišeni pomoći jedne od vodećih zvezda tima uspeli da u neizvesnoj završnici, na krilima Nemanje Nedovića (21 poen) i Nikole Kalinića, koji je pogodio važnu trojku kada se meč lomio, savladaju debitanta u Evroligi i na najbolji mogući način uđu u sezonu u kojoj postoji namera napada na mesto koje vodi u plej-of.

Priliku za drugu pobedu bez Teodosića Zvezda će imati 9. oktobra protiv Baskonije u Beogradu, dok će šansu za evroligaški debi u ovoj sezoni Teodosić imati 15. oktobra na gostovanju Fenerbahčeu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Pazi, vruće!

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati