Košarka

[ Izvor: Mediji ]

29. 06. 2024. 13:16 0

Doping kontrola upala u zoru u hotel, Francuzi ogorčeni

Olimpijske igre uskoro počinju (od 26. jula do 11. avgusta) i mnogi sportisti se spremaju za to. Cilj je što bolji uspeh, osvajanje medalje za svoju naciju i na tome se uveliko radi. To čine i francuski reprezentativci u košarci koji su ostali zabezeknuti zbog jedne odluke.

U pitanju je potez ljudi koji rade u doping kontroli koji su se pojavili u zoru u hotelu nacionalnog tima. Ta odluka šokirala je mnoge, među njima je bio i Evan Furnije.

- Doping testiranja u 5:55 ujutru. Tokom najteže nedelje trening kampa. FIBA, pokaži više poštovanja prema svojim sportistima - napisao je Furnije na društvenim mrežama.

Njegove reči imale su veliki odjek, najviše zbog toga što se radi o iskusnom igraču koji igra u NBA ligi. Trenutno je u Detroitu, a pre Pistonsa igrao je za Denver, Orlando, Boston i Njujork Nikse. Zbog sve manje minutaže koju dobija spekuliše se da bi mogao da se vrati u Evropu i da zaigra u Evroligi...

Možda se to dogodi posle Olimpijskih igara. Tamo je Francuska kao domaćin u grupi A sa Nemačkom i Japanom, dok čeka pobednika kvalifikacionog turnira u Rigi (Letonija) gde uz Letonce igraju još i Brazil, Crna Gora, Kamerun, Gruzija i Filipini.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Ritam mašina

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati