Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

01. 07. 2024. 15:13 0

Srpski trener se vraća u Emirate

Trener Vuk Rašović novi je šef stručnog štaba kluba Itihad Kalba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Klub je osnovan 1972. Ekipa igra u žuto crnim dresovima a nadomak im je "tigrovi".  Ugovor je potpisan na dve godine, a zvanična prezentacija najavljena je za 3. jul. Sa srpskim trenerom u stručnom štabu biće i dva pomoćnika Ljubiša Ranković i Rudolf Marčić.

Za kondiciju će se brinuti Vladan Popović. Ovaj kvartet trenera uspešno je radio u Saudijskoj Arabiji četiri godine u klubovima Fajsali i Al Fejha. Pre dve godine klub je napravio veliki uspeh osvojivši Kup kralja, najcenjenije takmičenje u ovoj zemlji. Pobednik Kupa Kralja direktno se plasira u Azijski Ligu šampiona.- Napravili smo veliki uspeh sa malom Al Fejhom. Sada je vreme za nove izazove. Želeli su nas i u sezoni koja dolazi, ali ponuda Kalbe bila je odlična i verujem da će biti lepih rezultata sa ovim timom - istakao je.

Ovo je inače povratak Vuka Rašovića u UAE, gde je radio tri godine i predvodio klubove Al Dafra i Al Vahda. Pre toga trenirao je Teleoptik, Partizan i beloruski Dinamo iz Minska.Kalba će pripreme početi u svom gradu a u drugoj nedelji jula sledi odlazak na pripreme u Sloveniju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Prizor od kog se diže kosa na glavi

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati