Zabava

Mediji

03. 07. 2024. 12:00 3

Ovako je Marko Jarić smuvao Adrianu Limu! Otkrivena dugo čuvana tajna

Marko Jarić i Adriana Lima su bili veoma interesantan par. Ipak, sve je uvek zanimalo kako je srpski bivši profesionalni košarkaš uspeo da zavede najlepšu ženu na svetu.

Marko Jarić i Adriana Lima razveli su se 2014. godine nakon pet godina braka. Ipak, bivši par je ostao u odličnim odnosima i zajednički podižu ćerke Valentinu i Sijenu.

Pre izvesnog vremena kružile su glasine da su blizu pomirenja, ali do toga nije došlo. O Markovom ljubavnom životu se dugo nije čulo ništa, dok je Lima pronašla sreću sa Andreom Lemersom, kojem je rodila sina.

Iako je očigledno da je Adriana srećna sa Andreom, mnogi smatraju da niko neće uspeti da nadmaši Marka u načinu na koji ju je tretirao pre nego što ju je navodno prevario.

Marko Jarić je uvek bio poznat kao veliki džentlmen, što potvrđuje i priča o njihovom upoznavanju i trenutku kada je Lima postala njegova devojka. Marko je dugo čuvao tajnu o tome kako je osvojio jednu od najlepših žena sveta.

Ne smem nikome da kažem kako sam osvojio Adrianu. To je tajna koju bih morao da naplatim - rekao je Marko Jarić svojevremeno kroz osmeh.

Džentlmen

Međutim, deo tajne je otkrila sama Adriana, prisećajući se šarmantnog gesta koji ju je oborio s nogu.

Vratila sam se kući nakon našeg prvog sastanka i tamo me je dočekalo iznenađenje, moja kuća je od poda do plafona bila ispunjena predivnim crvenim ružama. Nikada nisam dobila toliko ruža. Tada me je osvojio - ispričala je ona pre mnogo godina.

Ovakav gest bi oduševio gotovo svaku ženu, i nema sumnje da su slična iznenađenja bila česta tokom njihove veze i braka. Ipak, neke druge stvari su presudile njihovom odnosu.

Danas se mnogi šale da bi Lemers mogao da "uzme papir i olovku i nauči kako se tretiraju žene", ali nema sumnje da Adrianin novi izabranik itekako zna kako da joj izmami osmeh na lice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati