Košarka

[ Izvor: Mediji ]

02. 11. 2023. 05:25 0

Jokić nije mogao sam, Minesota razbila Denver

Svakoj seriji dođe kraj, pa tako je i ova Denverova na startu nove sezone prekinuta u noći između srede i četvrtka jer je Minesota nanela prvi poraz Nagetsima - 110:89!

Sjajno je Denver otvorio sezonu, upisao je četiri vezana trijumfa, ali su zaustavljeni nakon dominantnog nastupa Timbervulvsa koji su se tako na neki način osvetili za izbacivanje iz plej-ofa prethodne sezone.

Nikola Jokić ponovo je bio sjajan. Na terenu je proveo pola sata i imao je učinak od 25 poena, 10 skokova i tri asistencije. Šutirao je 11 od 23 iz igre, mada je dodao i pet izgubljenih lopti.

Jedna od njih je bila i na startu utakmice, kada je Karl-Entoni Tauns sjajno reagovao i zakucao u kontranapadu za vođstvo od 13:2. Bili su to trenuci kada je domaćin "dobio krila" i prvi put došao do dvocifrene prednosti koju praktično nikada nije ni ispuštao.

Džamal Marej je šutirao 0 od 9 u prvom poluvremenu, što je bio ubedljivo njegov najgori šut u NBA karijeri sa stanovišta efikasnosti. Na kraju je, doduše, imao učinak od 14 poena, šest asistencija i pet skokova.

Kada se uzme u obzir da su samo Jokić i Marej bili dvocifreni kod Denvera, onda je jasno zbog čega su Nagetsi pretrpeli prvi poraz u sezoni.

S druge strane, Edvards je imao 24 poena u redovima Vukova. Karl-Entoni Tauns je dodao 21 i osam skokova, Konli 17, Reid 16, dok je Rudi Gober uhvatio 12 skokova - uz samo četiri poena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Progutao žeton

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati