Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

06. 09. 2024. 15:38 0

Zvezda promovisala najveće pojačanje

Silas Katomba Mvupa, najveće pojačanje Crvene zvezde ovog leta, predstavljen je na Marakani. Napadač iz Konga zadužio je dres sa brojem 15.

Silas je stigao u Zvezdu na pozajmicu iz Štutgarta kao adut za Ligu šampiona, uz opciju da ga prvak Srbije otkupi za 10 miliona evra sledećeg leto. Ukoliko se to desi bio bi ubedljivo najskuplje plaćeni igrač u istoriji našeg fudbala.

- Veoma sam srećan i ponosan što sam došao u Crvenu zvezdu. Sviđa mi se i to što ću živeti u Srbiji. Mislim da možemo mnogo zajedno i radujem se upoznavanju sa novim saigračima i stručnim štabom. Verujem da nas velike stvari očekuju. Kada je reč o meni, doživljavam sebe kao napadača i smatram da mi je brzina najveći kvalitet - počeo je Silas.

Jasno je istakao ciljeve u novoj sezoni.

- Ambicije su jasne, dupla kruna u Srbiji i što bolji rezultati u Ligi šampiona. Znam da Zvezda dominira u srpskom fudbalu i verujem da će to tako i ostati. Kada je reč o Ligi šampiona, mislim da bi to ključnu ulogu mogla da odigra atmosfera na našem stadionu. Znam da Zvezda ima sjajne navijače i jedva čekam da zaigram pred njima - dodao je.

Zvezda je dolaskom Silasa zaokružila prelazni rok sa najviše ulaganja u istoriji kluba, odnosno čak 16 miliona evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati