Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

06. 09. 2024. 15:58 0

Haos na stadionu posle gola Zvezdinog fudbalera

Sjajno igra fudbaler Crvene zvezde, Milson, što je potvrdio i u dresu svoje reprezentacije Angole u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija, pošto je postigao gol za pobedu na uvek nezgodnom gostovanju Gani i to u nadoknadi vremena.

Međutim, verovatno nije mogao ni da nasluti da će taj gol prouzrokovati takav gnev navijača Gane, koji su potom napravili ogroman haos na stadionu "Baba Jara" u Kumasiju.

Nezadovoljni ishodom, ali i igrama svojih fudbalera, oni su počeli da čupaju stolice i da ih ubacuju na teren stadiona, a potom su podigli stvari na još viši nivo, pa su srušili i jednu od ograda i uleteli na teren.

Počeli su u jurnjavu za fudbalerima, a na svu sreću niko nije "sustignut" i svi su uspeli da pobegnu iz pomenutog haosa. Navijači su otpužili nacionalni Fudbalski savez za očajno stanje terena, a stadion će sada biti zatvoren barem mesec dana.

- Ne želim da se vadim da smo izgubili ovu utakmicu zbog lošeg terena, iako je činjenica da on nije bio u dobrom stranu. Protiv Centralne Afrike takođe nismo bili dobri, pa smo pobedili. Jednostavno, moramo da igramo bolje - izjavio je selektor Gane, Oto Ado posle meča.

Nema sumnje da na ovom stadionu potencijalno neće biti fudbala i u dužem vremenskom periodu, jer ne bi bilo nimalo čudno da bude izrečena zabrana gledaocima zbog haosa koji je viđen. Fudbalski savez Gane očekuje i novčana kazna.

Pogledajte Milsonov gol u video snimku, a potom i šta se to sve dešavalo samo nekoliko trenutaka kasnije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati