Fudbal

[ Izvor: mediji ]

15. 10. 2024. 12:33 0

Drama: Avion sa fudbalerima Crne Gore nije mogao da sleti!

Fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je u Velsu 1:0 golom Harija Vilsona sa penala, što je bio šesti uzastopni poraz te selekcije. Ipak četa Roberta Prosinečkog nije završila sa neprijatnostima kada je poražena, već su imali velikih problema sa povratkom kući!

Avion sa reprezentativcima Crne Gore je sat vremena kružio oko Boke Kotorske i Cetinja, a sve zato što aerodrom u Podgorici nije bio otvoren. Portala "Analitika" prenosi da je letelica bugarske kompanije "Bulgaria Air" kružila sat vremena, a onda se zaputila na aerodrom u glavnom gradu Crne Gore.

Na kraju je avion sleteo konačno u 5:31, a ubrzo je za "Analitiku" stigao i odgovor samog aerodroma. Oni navode da je bugarska kompanija nenajavljeno poletela ranije, a da su iz aeordroma dali sve od sebe da što pre osposobe pistu za sletanje. Prema njihovim navodima - sat i po pre početka radnog vremena.

- U tekućoj letnjoj sezoni, Aerodrom Podgorica je otvoren za saobraćaj od sedam sati, što znači da smo avionu “Bulgaria Air” omogućili da sleti sat i po ranije – u 5.23 je završen obilazak manevarskih površina, a avion je sleteo u 5.31. Avion, dakle, nije sleteo sa bilo kakvim zakašnjenjem - naglasili su sa aerodroma.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati