Košarka

[ Izvor: Mediji ]

15. 10. 2024. 15:48 0

Lučić rekao ZBOGOM reprezentaciji Srbije!

Dugogodišnji reprezentativac Srbije, Vladimir Lučić ovog utorka će u dresu Bajerna zaigrati pred navijačima Partizana u Beogradskoj areni, a samo nekoliko sati pred ovo gostovanje na sajtu Basket Newsa se pojavila vest da ga više nećemo gledati u dresu našeg nacionalnog tima!

To je nekako i logičan sled događaja, pošto je Lučić već napunio 35 godina i ovo mu je 17. sezona od kako se profesionalno bavi košarkom. U Minhenu je zadovoljan i ne želi da menja sredinu.

- Da li je to samo činjenica da mi je bilo lepo? Imali smo neke sjajne momente, osvojili prve titule u klupskoj istoriji, stigli do petog meča u plej-ofu Evrolige. Tako da su očekivanja kluba bila identična onim mojim. Porodica je ovde odrasla, tako da nema razloga da menjam sredinu. Sve mi je u Minhenu, i na terenu i van njega - rekao je Lučić.

Bilo je govora da bi mogao da ode iz Bajerna, pominjao se tu i tamo i Partizan...

- Bilo je ponuda, pogotovo posle dobrih sezona, kada sam bio deo prvog ili drugog najboljeg tima Evrolige. Ali sam gledao uvek širu sliku - moju porodicu i decu. Nisam hteo da ih selim, i sada ne razmišljam više o tome. Ovo je moja poslednja godina ugovora, veteran sam i najstariji u timu. Leto je i dalje daleko, moram da budem zdrav, tako da je još daleka priča oko produžetka ugovora.

Nažalost, Vladimira Lučića nismo gledali u nacionalnom timu od Evrobasketa 2022. godine, a kako sam kaže, više neće oblačiti dres Srbije.

- Mislim da sam gotov sa tom idejom - podvukao je Lučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati