Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

08. 07. 2024. 13:40 5

Skoro 400.000 ljudi traži ponavljanjе meča na EP

Ogorčeni nemački navijači pokrenuli su peticiju protiv engleskog sudije Entonija Tejlora koji je delio pravdu "pancerima" na meču protiv Španije na Euru.

Za manje od tri dana skoro 400.000 potpisnika traži od UEFA da engleskog arbitra skine sa liste sudija, te da se, zbog njegove greške, ponovi susret četvrtfinala Evropskog prvenstva. Za svega nekoliko sati u ponedeljak peticiju je potpisalo više od 80.000 ljudi, a sledeći cilj je 500.000.

Ljuti su na Tejlora i njegov tim jer "pancerima" nije dosuđen penal u produžecima, nakon očiglednog igranja rukom Marka Kukurelje u svom šesnaestercu. To se dogodilo samo nekoliko minuta pre nego što je Mikel Merino postigao pobedonosni gol za "crvenu furiju" (2:1).Nemci su ubeđeni da je ovo trebalo da bude jedanaesterac.

Jasno je da ova peticija neće rezultirati bilo kakvom akcijom UEFA, pošto će Španija u utorak od 21.00 odmeriti snage sa Francuskom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati