Fudbal

Direktno.rs

06. 10. 2024. 10:29 0

Snimak koji je šokirao Real: Legenda je pokušala da hoda, ali je noga PROPALA (VIDEO)

Teška povreda Danija Karvahala, legende Reala i njegovog nezamenjivog desnog beka, pokvarila je utisak nakon pobede protiv Viljareala kod kuće (2:0) u derbiju devetog kola La Lige. Niko ne slavi važnu pobedu jer je Real na kraju utakmice na duže vreme ostao bez jednog od ključnih igrača.

Karvahal je zakasnio na loptu i pri tome nezgodno udario Jeremija Pina, napadača Viljareala. Međutim, pri tome je povredio koljeno. Srušio se na tern i vrisnuo. Stigla je lekarska služba, saigrači su ga okružili. Bio je neutešan, budući da je jecao u suzama.

Snimak koji prikazuje Karvahalov pokušaj hodanja govori sve

Pojavio se snimak koji pokazuje koliko je Karvahalova povreda ozbiljna. Naime, nakon što su ga saigrači podigli sa terena i oslonili na noge, klupski i reprezentativni šampion Evrope je pokušao da hoda. Međutim, to se završilo tako da mu je desna noga samo propala, nakon čega je još više zapomagao.

Posle toga je bilo jasno da ne može dalje, pa je sa terena iznet, dok je stadion napustio u vozilu hitne pomoći. Svi su odmah pomislili, od igrača do medija, da su Karvahalu nastradali ligamenti koljena, što je jedna od najtežih poovreda sportista.

Ponoćna objava potvrdila najgore prognoze

Nažalost, Karvahal je crne slutnje potvrdio na Instagramu. Oko 2 časa posle ponoći objavio je selfi iz vozila hitne pomoći koje ga je odvezlo sa stadiona, te je napisao:

- Potvrđena mi je ozbiljna poovreda ukrštenog ligamenta. Moram da idem na operaciju i neću igrati nekoliko meseci. Već se radujem početku oporavka i da se vratim kao zver. Hvala svima na porukama, osećam se jako voljeno.

Praktično je završio sezonu

Karvahal je pozitivan uprkos svemu, ali ova povreda po pravilu znači dug izostanak sa terena, u trajanju od otprilike osam do deset meseci. To znači da mu je praktično gotova sezona. Ovo je ogroman udarac za Real jer je Karvahal nezamenjiv na desnom boku. Zamena mu je Lukas Vazkez, ali osim tog klupskog vojnika, Real više nema desnih bekova. Španski mediji pišu da će zbog toga Real sigurno morati da reaguje u zimskom prelaznom roku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati