Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

07. 07. 2024. 15:40 0

Kros se emotivnom porukom oprostio od fudbala

Toni Kros, legendarni nemački fudbaler, emotivnom porukom se zvanično oprostio od fudbala. Kako je ranije i najavio, Evropsko prvenstvu u Nemačkoj mu je poslednji turnir. Njegova ekipa eliminisana je od Španije u četvrtfinalu sa 2:1 posle produžetaka (1:1 posle 90 minuta).

- Znači to je to. Ali pre nego što napravim pauzu i bar pokušam da shvatim šta se desilo u poslednjih 17 godina, ne želim da propustim priliku da se zahvalim svima koji me prihvataju kakav sam i ko sam. Hvala svim mojim fanovima širom sveta na vašoj bezuslovnoj podršci. Hvala svim mojim klubovima i trenerima što su verovali u mene. Hvala svim mojim saigračima što su me u svakom trenutku učinili dobrodošlom. Hvala mojim prijateljima što su uvek bili iskreni prema meni bez obzira koliko sam uspeo. Hvala mojim agentima koji su postali prijatelji. Hvala mojim roditeljima na najboljoj mogućoj pripremi za ostvarenje mog sna. Hvala mom bratu Feliku Krosu što je uvek bio moj fan broj jedan. Hvala mojoj deci što su mi najveća motivacija da izvučem ono najbolje iz sebe - ništa bolje od toga da se vaša deca ponose tatom. Hvala mojoj prelepoj ženi Džesiki Kros što si ti. Nikad se ne menjaj. Ovaj uspeh ne bi bio moguć bez vas. To je naš! I na kraju, ali ne i najmanje važno: Hvala fudbalu! Ti divna igra. I… nema na čemu! Gotovo - napisao je Kros na Instagramu.

Kros je fudbalom počeo da se bavi još 1997. godine kada je kao junior nastupao za Graifsvalder. Seniorsku karijeru počeo je u Bajernu u kom je bio od 2007. do 2014. godine. Potom je kratko bio u Bajeru iz Leverkuzena od 2009. do 2010. godine. Zatim je usledio prelazak u Real Madrid 2014. godine. U "kraljevskom klubu" je proveo 10 godine i osvojio je sve što je mogao.

Za seniorsku reprezentaciju je nastupao od 2010. do 2024. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati