Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

28. 06. 2024. 18:03 3

Izabrana najveća razočarenja EP: Dva srpska fudbalera među "najgorima"

Fudbalska reprezentacija Srbije nije se proslavila na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, plasman je u potpunosti razočarao naše navijače, ali ne samo njih.

Naime, "Gazeta delo Sport", renomirani italijanski portal imenovao je igrače koji su najviše razočarali na ovom EURO. Među njima nalaze se i dva reprezentativca Srbije - Dušana Vlahovića i Sergeja Milinković-Savića.

- Srpski Milinković-Savić se izgubio u arapskoj pustinji. Njegov kaskaderski dubler bio je Sergej sa Evropskog prvenstva. Uzorna tržišna priča: ako se prepustite mamljenju novca, ako mislite da je novac vredan rizika od pada tempa i konkurentnosti, onda vam veliki reprezentativni turniri ispostavljaju račun. Postoji samo jedan Kante - piše "Gazeta delo Sport".

- Koji je pravi Vlahović? Još uvek nije shvaćeno. Ovaj Euro 2024 je bio fantastičan. Protiv Slovenije ga je zamenio Jović, a igrač Milana je postigao gol za izjednačenje. Protiv Danske je zamenio Ilića i nije promenio tok remija 0:0. Loše građenje, što je takođe video i primetio i novi trener Juventusa Tijago Mota - navodi "Gazeta delo Sport".

Srbija je u grupi C na kraju ostala kao poslednjeplasirana, što je razgnevilo domaće navijače.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati