Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

30. 06. 2024. 11:17 0

PANIKA Maskirano lice na krovu stadiona tokom EP (VIDEO)

Maskirano lice, koje nije bilo pripadnik policijskih snaga, bilo je na krovu stadiona u Dortmundu tokom meča Nemačke i Danske i tokom poluvremena izazvalo veliku paniku, kao i brzu reakciju snaga bezbednosti.

Naime, skoro sat vremena policiji je bilo potrebno da uhvati maskiranog muškarca koji se za vreme utakmice Nemačke i Danske popeo na konstrukciju krova stadiona u Dortmundu.

Policijska akcija, uzrokovala je kašnjenje početka drugog poluvremena. Sudija Majkl Oliver je jasno ukazao na krov stadiona dok je razgovarao sa kapitenima Ilkajom Gundoganom i Kasperom Šmajhelom. Tek nakon završetka utakmice, tačno 57 minuta nakon što je maskirani muškarac primećen na neovlašćenom mestu, naoružani policajci su ga uhapsili.

Prema navodima policije, reč je o 21-godišnjaku iz Osnabrika. On se popeo na krov stadiona u 22.27 sati i odbio da siđe. Motivi njegovog čina još uvek nisu poznati, kao i da li je imao nameru da ugrozi bezbednost ljudi na stadionu.

Ove nedelje, pojavio se i snimak sa stadiona na kojem se jasno vidi maskirano lice u crnom odelu i crnim rancem na krovu stadiona:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Ritam mašina

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati