Fudbal

[ Izvor: Sport Klub ]

02. 07. 2024. 09:22 4

Na sednici FSS-a ni reč o Piksiju

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije trebalo bi da do kraja nedelje usvoji niz krucijalnilnih odluka pred početak naredne sezone.

Kako se saznaje, fudbalska vlada neće se sastajati u Staroj Pazovi, već će biti održana takozvana "elektronska sednica". Statut FSS dozvoljava, u slučajnu hitnosti, usvajanje odluka telefonskim putem.

Status selektora Dragana Stojkovića, za sada, ne bi trebalo da bude tema narednog skupa ljudi iz vrha Fudbalskog saveza Srbije.

U očekivanju konačnog miga sa Andrićevog venca i rešenja složene situacije sa šefom struke Orlova, hitnost nalaže skidanje ključnih "domaćih" odluka sa dnevnog reda. Liste sudija za narednu sezonu i propozicije takmičenja morali su da budu osvojeni do 20. juna.

Probijeni su svi rokovi i bez obzira kakav status bio selektora, odluke traže hitnu overu vrha FSS.

Prema najavama, IO FSS razgovaraće i o konstituisanju novog saziva Veća za rešavanje sporova.

Načelni plan je da sednica bude održana tokom, najkasnije krajem, tekuće nedelje. Takozvano zasedanje u "elektronskoj formi" ne podleže "zakonskom" roku sedmodnevne najave članovima.

Posle svega, ostaje i mala mogućnost da se na istom zasedanju nađe i rasprava o raskidu ugovora sa selektorom. IO FSS, nije tajna, daleko je od adrese za razgovor o statusu Dragana Stojkovića.

Odluka, kao i prethodna o potpisivanju ugovora do 2026, biće dostavljena delegatima na bespogovorno usvajanje. Svega mesec dana ranije, podsetimo, jednoglasno su podržali Stojkovića u želji da vodi Srbiju naredne dve godine…

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati