Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

04. 07. 2024. 10:32 0

Reprezentativac Srbije "ispalio" Murinja

Srpski fudbaler Lazar Samardžić verovatno će ovog leta promeniti sredinu i preći u drugi klub.

Mladi fudbaler će napustiti ekipu Udinezea posle tri godine i 93 utakmice koliko je odigrao za ekipu u crno-belim dresovima.

Najviše se za Samardžiča u ovom trenutku raspituju u Turskoj, gde ga je prvo zvao Fenerbahče, koji je od skora preuzeo legendarni Žoze Murinjo, a za koji igra kapiten Srbije Dušan Tadić.

Međutim, izgleda da će ovaj transfer doživeti potpuno drugačiji epilog, jer srpski fudbaler će umesto u azijski, otići u evropski deo Istanbula, tačnije u redove najvećeg rivala ekipu Galatasaraja.

Trener aktuelnog prvaka Turske Okan Buruk je dao zeleno svetlo da se realizuje ovaj transfer, pa je sada na ljudima iz kluba da privole Samardžića u njihove redove.

I dalje nije poznato koliki novac i kakva uslove nude, ali Galatasaraj ima želju da srpski fudbaler, koji nije imao previše minuta na evropskom prvenstvu zaigra za tim koji će sledeće sezone braniti titulu u domaćem prvenstvu.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati