Fudbal

Direktno.rs

04. 07. 2024. 09:34 0

Ederson posle sedam godina napušta Siti?!

Golman Mančester sitija Ederson mogao bi da napusti "Etihad" posle punih sedam godina.

Tokom noći pojavile su se uverljive insajderske informacije o tome da je Ederson postigao lične uslove sa Al Nasrom iz Saudijske Arabije.

Detalji nisu poznati, ali je sada već svima poznato koliko Arapi preplaćuju sve zvezde koje prihvate da dođu u njihovu ligu, pa očigledno da Ederson nije ostao imun na vreće novaca.

Preostaje još da dogovor utanače klubovi, iako se spekulisalo da će Al Nasr platiti čak 50 miliona evra za njegovo obeštećenje, sada će navodno cifra biti znatno manja kada je Ederson prihvatio da ode.

On je u Siti stigao iz Benfike leta 2017. godine za 40 miliona evra i tokom sedam antologijskih sezona bio je jedan od najvažnijih u sistemu Pepa Gvardiole.

Osvojio je sve moguće trofeje, ali deluje da je finišu protekle sezone došlo do nekog klinča sa Pepom u onoj utakmici sa Totenhemom u pretposlednjem kolu kada je Gvardiola odlučio da ga izvede zbog udarca u glavu, a Brazilac to nije prihvatio najbolje.

Iako je Stefen Ortega izrastao u heroja u toj utakmici za titulu, Ederson je posle utakmice bio i javno razočaran trenerovom odlukom, pa nije nemoguće da je tada i došlo do razmirica i odluke o rastanku.

No, da sačekamo i zvaničnu potvrdu i da se klubovi dogovore, a onda će biti zanimljivo videti koga će Pep dovesti. Podsetnik da Portugalac Diogo Košta blista na ovom EP i da bi mogao da dođe iz Porta, jer će sigurno biti na meti brojnih klubova...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati