Hronika

[ Izvor: Mediji ]

06. 07. 2024. 21:45 8

"Davila je dete i vukla ga za kosu": Obrt u slučaju tuče na bazenu, očevici otkrivaju šta se TAČNO DESILO

Posle objavljivanja snimka na društvenim mrežama na kom se vidi gola devojka kako udara majku sa detetom u naručju, na bazenu na Sajmištu u Novom Sadu, svedoci incidenta su otkrili šta se zapravo desilo.

Kupači koji su bili na bazenu u vreme incidenta objasnili su da je devojka koja je zadavala udarce zapravo pokušala da odbrani dete koje je bilo majci u naručju jer ga je pre toga majka vukla za kosu i navodno davila. Kada je devojka pokušala da odbrani dete od nasilne majke ona ju je napala i pokidala lančić i kostim.

- Nemojte da osuđujete devojku, ona je htela deci da pomogne, a ista žena je nanela udarce devojci i pocepala kupaći kostim - navodi se u jednom komentaru.

- Dotična što ima dete u ruci je pre ovog incidenta davila i vukla za kosu ovo dete, pa je ova mala prišla da je upozori a ova joj je iz besa strgnula kupaći i lančić - piše u komentarima.

"Zvali smo obezbeđenje"

- Lično sam prisustvovala, žena je tukla svoje dvoje dece. Jedno vukla za kosu, drugo za uho, ja sam prišla i zamolila je da ne tuče decu! Ona je počela da vređa sve nas koji smo hteli deci da pomognemo jer je majka vršila nasilje nad njima u vodi!- još je jedno od svedočenja.

- Zvali smo obezbeđenje i spasioce da pomognu deci, devojka koja je krenula da odbrani decu je moja bratanica, nismo mogli da ostanemo ravnodušni i gledamo kako tuče decu. Lično smo zahtevali da dođu policija i Centar za socijalni rad i oduzmu se deca jer su deca plakala, majka je poznata da ih tuče i prosi Novim Sadom - objavila je na Instagramu uz snimak rođaka devojke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Pazi, vruće!

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati