Fudbal

[ Izvor: Sportski žurnal ]

04. 07. 2024. 07:43 0

Pavlović otkrio da li je izjava Tadića pokvarila atmosferu

Iza fudbalera Srbije je još jedno neuspešno učešće na velikom turniru, budući da su takmičenje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj okončali već posle tri utakmice, na kojima su osvojena dva boda, pa je zauzeto poslednje mesto u grupi C, iza Engleske, Danske i Slovenije.

Jedan od detalja koji je obeležio nastup "orlova" na Euru jeste sada već antologijska izjava kapitena Dušana Tadića, koji je, nakon što je ušao sa klupe u duelu protiv Engleske, jasno izrazio negodovanje tom odlukom selektora Dragana Stojkovića Piksija rekavši, između ostalog, da je lider ekipe i da je najspremniji i najbolji igrač u timu.

Na tu izjavu se još jednom osvrnuo Strahinja Pavlović, štoper Salcburga i reprezentacije Srbije, koji je istakao da ona nije poremetila atmosferu u nacionalnom timu.

- Znamo šta je hteo da kaže i nikakvih problema nije bilo zbog njegovih reči. Atmosfera je zaista od prvog do poslednjeg dana bila na visokom nivou, ništa nije moglo da nas poremeti - rekao je Pavlović za Žurnal.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati