Region

[ Izvor: Mediji ]

30. 06. 2024. 21:00 0

Crnogorska policija saslušala suprugu napadača na ambasadu Izraela u Beogradu

Crnogorska policija prikupila je obaveštenja od supruge teroriste Miloša Žujovića, ubijenog juče tokom napada na pripadnika Žandarmerije ispred Izraelske ambasade u Beogradu.

Iz Uprave policije Vijestima je nezvanično rečeno da su postupili po zahtevu kolega iz Srbije i od nje prikupili obaveštenja na tražene okolnosti.

- Crnogorski organi za sprovođenje zakona stoje na raspolaganju organima Republike Srbije za dalju saradnju u ovom predmetu - rečeno je.

Načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Ninoslav Cmolić ranije danas kazao je za srpski Informer TV, da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore ekspresno došlo do supruge teroriste:

- Oduzeti su joj svi elektronski uređaji i ona će biti procesuirana. Nama je potrebna podrška celog društva kada je u pitanju terorizam. Građani treba da imaju poverenja u državu i policiju. Mi preduzimamo sve radnje kako bi održali red i mir i zaštitili naše građane - rekao je Cmolić.

Žujović je juče ranio pripadnika srpske Žandarmerije Miloša Jevremovića (34).

Miloš Žujović pre nekoliko godina promenio je veru i prešao u islam, a njegova supruga poreklom je iz Berana. Srpski mediji juče su objavili da su njih dvoje živeli u Novom Pazaru, a da je Žujovićeva supruga 27. juna otišla za Crnu Goru.

MUP Srbije objavio je juče fotografiju teroriste Miloša Žujovića i njegove supruge Bese, napravljenu 11. marta u Upravi za strance prilikom njene prijave boravka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Pomoć stiže

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati