Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

24. 05. 2024. 07:57 1

Partizan odbio 8 miliona za Saldanju, ko sve želi Brazilca?

Nedavni odlazak Partizanovog napadača Mateusa Saldanje na meč Galatasaraj - Fenerbahče izazvao je veliku pažnju zbog potencijalnog transfera Brazilca u Tursku, pogotovo što je odavno poznato da je na meti Bešiktaša!

Međutim, turski mediji donose informaciju da nisu samo crno-beli iz Istanbula zainteresovani za Saldanju, kao i da je Partizan već odbio ponudu tešku osam miliona evra.

Tamošnji novinar Jagiz Sabunčoglu u programu uživo otkrio je da se sreo sa Saldanjinim agentom i da mu je ovaj otkrio neke zanimljive detalje vezane za ponude koje imaju.

- Sreo sam se sa Saldanjinim predstavnikom. Rekao mi je da nisu došli u Istanbul da pregovaraju o transferu i da je Lil poslao zvaničnu ponudu od 8.000.000 evra koju je Partizan odbio. Otkrio je i da su za napadača zainteresovani i Everton i Sporting - rekao je Sabunčoglu.

Već ranije je bilo reči o tome da je Partizan odredio cifru od 15 miliona evra za koju Saldanja može da ide, kao i da su se dve strane dogovorile da Brazilac ostane u Humskoj do kraja evropskih kvalifikacija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Pomoć stiže

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati