Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

29. 06. 2024. 19:21 2

Stanojević na Kipru našao novog levog beka

Slovenački internacionalac, fudbaler Apolona iz Limasola - Mario Jurčević (29), peto je pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, piše Telegraf.rs. Radi se o levom beku, poziciji koja je deficitarna u timu crno-belih i koju će Jurčević "popuniti" kao slobodan fudbaler na tržištu, pošto se od Kiprana rastao na arbitraži usled neisplaćenih zarada.

Fudbaler u Srbiju stiže u nedelju uveče, u ponedeljak ga očekuju medicinski pregledi i potpis trogodišnjeg ugovora, te će se naći zajedno sa ekipom u večernjem avionu za Moskvu.

Crno-beli su već 15-tak dana u potrazi za levim bekom, jer se izjalovio povratak Slobodana Uroševića, koga klub nije pustio nazad u Humsku, te je "knjiga spala" na Nikolu Antića kako jedinu opciju u izboru Aleksandra Stanojevića.

Mnogo igrača su razmatrali u Humskoj, čuli mnogo preporuka, prečešljali tržište koje im je dostupno, poziciju koja je inače deficitarna na evropskom nivou. Na kraju je izbor pao na Jučevića, dete Olimpije iz Ljubljane, koji je minulu godinu proveo u Apolonu sa Kipra, ali je zbog problema sa zakasnelim zaradama morao da traži prevremeni raskid saradnje.

Sticajem okolnosti je došao "na radar" kluba iz Humske upravo u tom periodu i počeli su razgovori, koji su na kraju doveli do konačnog dogovora dve strane.

Radi se o momku kome je pozicija levog beka primarna u karijeri i koji je u protekloj sezoni odigrao 28 utakmica, uz dva gola i tri asistencije, za kiparski klub. S obzirom na to da je visok 186 centimetara, odlično se snalazi u defanzivnim prekidima, u igri jedan na jedan, ali i te kako učestvuje u napadačkim akcijama.

Pored pomenutog Apolona iz Limasola i Olimpije, čije je boje branio u tri navrata, igrao je još za Osijek i Radomlje, a upisao je i četiri meča za A reprezentaciju Slovenije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Ritam mašina

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati