Tenis

Direktno.rs

01. 07. 2024. 22:02 0

Kecmanović posle velike borbe do drugog kola Vimbldona

Nakon eliminacije dvoje srpskih predstavnika sa Vimbldona, do prolaska u drugo kolo došao je Miomir Kecmanović. Sumit Nagal je bio relativno tvrd orah, ali je nakon dva i po sata borbe ipak morao da položi reket. Na kraju je semaforu stajalo 3-1, po setovima 6:2, 3:6, 6:3, 6:4.

Sjajno je 52. na planeti otvorio duel i odmah na početku poveo sa 4:0 protiv 73, a stečena prednost je bila dovoljna da se u laganom ritmu povede. U narednom periodu meča je Indijac prvi došao do oduzetog servisa u drugom gemu, u trećem je ispustio prednost, međutim novu šansu je dočekao na 4:3 i potom izjednačio.

Od tog momenta do kraja duela Miša je bio dosta smireniji, poveo u trećem setu sa 3:1, a nakon što je spasio dve brejk lopte u devetom gemu došao i do nove prednosti.

Četvrti set pripao je Miši, ali uz malo muke u finišu. Na 5:2 nije iskoristio svoj servis gem, međutim dočekao je šansu na 5:4 i pobedio sa 3-1-

Srpski teniser će u drugom kolu igrati protiv Holanđanina Talona Grikspora, koji je sa 3-0 (7:6, 6:3, 6:4) porazio Kolumbijca Danijela Elahija Galana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Prizor od kog se diže kosa na glavi

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati