Zabava

[ Izvor: Mediji ]

03. 07. 2024. 22:38 25

Vučić rekao da je u Kini popularniji od Bate Živojinovića, Seka Aleksić ga ISMEJALA (VIDEO)

Estradna umetnica Seka Aleksić je na društvenoj mreži Iks podelila video na kom predsednik Aleksandar Vučić apeluje na to da češće putuje u Kinu i UAE, pošto je, prema njegovim rečima, tamo veoma popularan.

Seka Aleksić jedna je od najpraćenijih domaćih ličnosti na Iksu, gde ume da komentarima "potkači" i političke predstavnike.

Ovog puta ripostovala je snimak iz emisije u kojoj je gostovao predsednik Srbije koji je tokom gostovanja izjavio da je najpopularnija ličnost sa ovih prostora u Kini i UAE.

- Iskoristite i pošaljite me jednom, dva puta godišnje u Kinu ili UAE, veoma sam popularan tamo, nikada nećete imati nekoga iz ovog dela sveta, koji je popularan tamo kao ja. Nikada. Samo što ljudi neće da vam kažu. I u poređenju sa legendarnim Batom Živojinovićem u Kini, danas je ta popularnost mene kao predsednika Srbije, ne Aleksandra Vučića, veća neko bilo koga, bilo kada drugo - rekao je Vučić.

Seka je komentarisala ovu izjavu rečima "Ja kad izdam album u septembru", napisala je ona uz emotikon koji plače od smeha.

Podsetimo, pevačica se nedavno našla u centru pažnje, kada je podelila da joj je zabranjeno da se fotografiše u Botaničkoj bašti jer je podržavala proteste "Srbija protiv nasilja" koji su usledili nakon masovnih ubistava u Osnovnoj školi "Vladislav Ribninar" i u Duboni i Malom Orašju 3. i 4. maja prošle godine.

Ubrzo je usledila reakcija iz Botaničke bašte, ispred koje je dr Milorad Vujičić sa Biološkog fakulteta za Nova.rs istakao da je pevačica odbijena zbog toga što je na toj lokaciji želela da snimi reklamu za donji veš, a ne zbog kritike režima. Međutim, ona se nakon toga opet oglasila, naglasivši da nije prva koja je želela da se ovde fotografiše na takav način.

- Botanička bašta je dala smešno saopštenje. Tamo je fotkano toliko brendova u kupaćim kostimima, editorijala takođe u kojima su modeli polugoli i obučeni. Da ne govorimo o spotovima u kojima su takođe modeli u kupaćim kostimima. Tako da, folirajte nekog drugog - napisala je Seka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati