Fudbal

[ Izvor: Sport klub ]

03. 07. 2024. 21:34 1

Gde će OFK Beograd: Stadion u Zaječaru nema dozvolu

Novoizgrađeni stadion, zaječarska Kraljevica - nema dozvolu i neizvesno je da li će u narednim danima dobiti zeleno svetlo za organizaciju utakmica najvišeg ranga.

Ukoliko u naredne dve nedelje jedan od najmodernijih stadiona u Srbiji ne bude licenciran, OFK Beograd će morati da traži novu lokaciju za organizaciju utakmica Superlige.

- U pitanju su detalji oko telekomunikacionih veza na objektu Kraljevica, verujem da će na vreme sve biti rešeno - optimista je Ljubisav Sekulić, direktor preduzeća FSS stadioni d.o.o, zaduženog za gazdovanje objektima u Zaječaru, Leskovcu i Loznici.

Nekadašnji komesar za bezbednost FSS, danas je u svojstvu predsednika Komisije za stadione, bezbednost i sigurnost, posetio Atletski stadion u Novom Pazaru, alternativnu lokaciju kluba iz grada na obalama Jošanice i Raške.

- Komisija donosi odluku o ispunjavanju uslova za organizaciju utakmica superligaškog ranga. Konkretno - licencira stadione! Posle sledi i VAR licenciranje i definitivna dozvola za organizaciju utakmica Superlige - istakao je Sekulić.

Problema sa suženim izborom stadiona za utakmice na startu prvenstva - neće biti. Takav je decidan stan Ljubisava Sekulića:

- Imamo nove objekte u Loznici, Leskovcu i Zaječaru, biće otvoreni za sve. O tome, ipak, odlučuju ljudi iz klubova i Aleksandar Pivić, direktor takmičenja Zajednice klubova Super i Prve lige.

Šampionat Srbije, 19. po redu, počeće u petak, 19. jula.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati