Košarka

[ Izvor: Mediji ]

06. 07. 2024. 09:10 0

Ima dva svetska zlata i dolazi u Evropu, ali neće igrati Evroligu!

Sprema se neviđena bomba u evropskoj košarci! Vasilis Spanulis je spremnio senzaciju i prema informacijama koje su plasirali grčki mediji blizu je dovođenja Rudija Geja u Peristeri! Nekadašnji NBA igrač sa preko 1.100 nastupa u NBA ligi bi tako mogao da stigne u Grčku!

Klub iz predgrađa Atine je prošle sezone igrao sjajno u FIBA Ligi šampiona, uspeli su da stignu do Fajnal fora u Beogradu, a tu su prvo poraćženi od Tenerifa 97:93, a onda i od Mursije u meču za treće mesto 87:84. Prošle sezone je na mestu krila starter bio nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i Partizana Nemanja Dangubič, a sada bi mogao da ga zameni Rudi Gej!

Gej ima 37 godina i nije igrao prošle sezone. Bio je osmi pik drafta 2006. godine, a nakon sedam sezona u Memfisu na kratko je otišao u TOronto, da bi zatim po četiri godine bio u Sakramentu i San Antoniju. Poslednje dve sezone je proveo u Juti, a sa selekciju Sjedinjenih Američkih Država osvojio je Svetska prvenstva 2010. i 2014. godine.

Zvezde Peristerija prošle sezone bili su Džo Reglend i Elajdža Mitru-Long, a sada će očigledno Vasilisis Spanulis želeti da napravi mnogo jači tim koji bi mogao i da pomrsi račune Panatinaikosu i Olimpijakosu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Pazi, vruće!

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati