Srbija

Direktno.rs

30. 05. 2024. 13:35 5

"Ničić se hvali stadionom na kom nije odigrana utakmica, a grudno odeljenje se raspada"

Dok se gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, hvali fudbalskim stadionom od 30 miliona evra, na kome se od kad je izgrađen nije odigrala nijedna utakmica, grudno odeljenje u Zaječaru se i bukvalno raspada i nema osnovne higijenske uslove - poručila je Irena Živković, predsednica odbora Stranke slobode i pravde Bor i narodna poslanica tokom razgovora sa Zaječarcima.

- Dok taj isti gradonačelnik planira da izgradi Park rimskih imperatora, koji će sadržati rimsko kupatilo i amfiteatar, u Zaječaru je trenutno 11.000 stanovnika manje nego što ih je bilo pre dolaska SNS - a na vlast - ocenila je Živković.

Živković je navela da su sigurnost i mogućnost stalnog zaposlenja, dobar zdravstveni sistem, odsustvo korupcije prioriteti, ali do njih može doći samo odlaskom SNS-a sa vlasti.

Predsednik gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Zaječaru, Aleksandar Stojanović, osvrnuo se i na nedavne događaje u Skupštini grada Zaječara:

- Onaj koji između Zaječaraca i Skupštine grada postavlja MMA borce iz Leskovca i koji ne želi ni da sasluša meštane Malog Izvora, koji se bore da zadrže svoju zemlju i vodu, ne zaslužuje da bude na čelu grada. Boško Ničić građane Zaječara, koji ne podržavaju odluke gradske vlasti, naziva siledžijama i sektašima. Gradonačelnik ne bi trebalo da deli građane na politički podobne i nepodobne, a svakako ne bi smeo da ih vređa na ovaj način - naveo je Stojanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Pazi, vruće!

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati