Košarka

[ Izvor: Mediji ]

06. 07. 2024. 08:43 0

Lebron poslao poruku pred mečeve sa Srbijom i OI (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Država okupila se u Las Vegasu gde počinje svoj trening kamp za Olimpijske igre. Moćna ekipa predvođena Lebronom Džejmsom je stigla na mesto odakle će krenuti put titule i zlatne medalje.

Na tom putu Amerikancima u grupi stoje i Srbija i Južni Sudan, a posle 12 godina će u američkom timu biti i Lebron Džejms.

Tridesetdevetogodišnjak iz Los Anđeles Lejkersa je došao uz saigrača iz kluba Entonija Dejvisa koji je nosio broj 14 na leđima poslednji put 2014. godine.

- Hoću da imam dobro leto, a to je nemoguće sa ovim tipom ovde, čoveče  - rekao je Džejms na okupljanju.

To dobro leto zavisi i od igrača Srbije i ostalih protivnika američkog tima, koji je svaki put favorit za osvajanje zlatne medalje, pa je ova poruka upućena između ostalog i protivnicima.

- Radujem se što ću igrati košarku, biće zabavno - kratko je rekao Džejms o željama za narednih nekoliko sedmica.

Reprezentativci Srbije su se okupili nešto pre američkog tima, desetak dana ranije u Staroj Pazovi i do sada su odigrali i pobedili Holandiju u utakmici iza zatvorenih vrata.

Olimpijske igre počinju za košarkaše Srbije i SAD od 28. jula međusobnim okršajem u grupi C. Pre toga će dva tima odigrati još jedan međusobni susret u Abu Dabiju 17. jula.

Srbija dotle ima još i utakmicu iza zatvorenih vrata sa Turskom u nedelju 7. jula, sa Francuskom 12. jula u Lionu i sa Australijom 16. jula u Abu Dabiju.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Pazi, vruće!

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati