Košarka

[ Izvor: Mediji ]

27. 09. 2024. 11:14 1

Medalja na OI ili NBA prsten: Šta je Jokiću DRAŽE?

Nikola Jokić, srpski centar, vratio se obavezama u Denveru, pošto su Nagetsi i zvanično počeli pripreme za narednu NBA sezonu.

Ovog leta Jokić je bio izuzetno aktivan, pošto je nosio dres Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu, gde su "orlovi" osvojili bronzanu medalju.

Pre dve sezone Jokić je sa Denverom prvi put u istoriji postao šampion NBA lige, pa je jedan američki novinar upitao Somborca da uporedi dva osećaja - onaj šampionski koji ima sa Nagetsima i onaj nakon osvajanja bronze sa Srbijom.

- Sličan, ali i drugačiji osećaj je osvojiti prvi put nešto za ovu organizaciju, za sebe. Igrati za reprezentaciju donosi jedinstvene emocije, igrate sa drugarima sa kojima ste odrasli, koje znate od 13, 14 godina. Sada se boriti za reprezentaciju protiv najboljih na svetu. Slično je, ali se opet i razlikuje - rekao je Jokić.

Nije mogao da ne pomene čuvenu proslavu srpskog tima.

- Ostvarili smo najveći preokret u istoriji Igara protiv Australije, odigrali veoma dobru utakmicu protiv SAD, imali smo i sjajnu proslavu. Pamtiću odnose i vreme koje sam proveo imao sa prijateljima -  dodao je Jokić.

Srpski centar prošlog leta na Mundobasketu nije bio deo reprezentacije, a sada je na Olimpijskim igrama pokazao klasu i bio u najboljoj petorci turnira.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati