Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

03. 07. 2024. 21:51 2

Andrija Živković donirao krov klubu gde je sve počelo

Rekonstrukcija krova zgrade fudbalskog kluba Car Konstantin iz Niša, koja datira iz 1974. godine, završena je četiri dana pre predviđenog roka zahvaljujući donaciji Andrije Živkovića, srpskog fudbalera i reprezentativca. Predsednik kluba, Miroslav Milivojević, najavio je da će se klubu zahvaliti muralom na krovu.

Radovi na krovu, koji je bio star više od 50 godina, završeni su za desetak dana.

- Donacijom reprezentativca Srbije Andrije Živkovića naš klub je dobio novu krovnu konstrukciju. Danas su završeni kompletni radovi i klupska zgrada je za 10 dana opet u funkciji. Klub će se zahvaliti Andriji za ovakav lep gest njegovim muralom preko celog prednjeg krova koji će moći videti svi ljubitelji Cara Konstantina koji budu posmatrali naše utakmice. Hvala, Andrija - rekao je Miroslav Milojević.

Andrija Živković je svoje prve fudbalske korake načinio upravo u Caru Konstantinu, gde je proveo pet godina pre nego što je nastavio karijeru u Nacionalu, Partizanu, Benfiki iz Lisabona i PAOK-u, čiji je trenutno član.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati