Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

02. 04. 2024. 10:17 0

Ćavi upravi Barse: Dajte mi Halanda i ostajem

Uprava Barselone pokušava da ubedi Ćavija Ernandesa da ostane trener i naredne sezone, ali on ima određene uslove kako bi eventualno promenio svoju odluku. Ćavi je krajem januara nakon poraza od Viljareala saopštio da odlazi na kraju sezone, ali se u klubu i dalje nadaju da će se predomisliti.

Pouzdani novinar Fernando Polo otkrio je danas ključne detalje koji bi mogli da nateraju Ćavija da promeni odluku. Prvi su - pojačanja.

Ćavi zahteva ulaganja i pojačanja, a njegove dve ključne mete su - Džošua Kimih ili Martin Zubimendi na poziciji zadnjeg veznog, odnosno Bernardo Silva koji bi mogao da pokriva više pozicija u veznom redu i napadu. Ono što je otkrio Polo jeste i da Silva navodno ima klauzulu po kojoj na leto može da pređe u Barselonu za 50 miliona evra.

Ali, tu nije kraj, jer Laporta uverava Ćavija da transfer Erlinga Halanda narednog leta nije nemoguć. Plan je da Levandovski ostane još jednu sezonu, a da ga potom nasledi Norvežanin. Polo podseća da se Ćavi sastao sa Halandom kada je odlazio u Siti i da je ostavio utisak na Halanda, ali da Barsa nije mogla da parira ponudi "građana".

Jedan od ključnih razloga zbog kojih je Ćavi odlučio da ode na kraju sezone upravo je bio izostanak ambicije i nedostatak novca da pojača ekipu, a sada mu Laporta i Deko nude garancije da bi ovo leto moralo da bude drugačije nego prethodno.

Martin Zubimendi ima klauzulu od 60 miliona evra, Silva je možda dostupan za 50, a Kimih i za manje ako odluči da napusti Bajern, jer ulazi u poslednju godinu ugovora. Može li Barsa tu nešto da iskoristi i da natera Ćavija da ostane?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati