Košarka

Direktno.rs

29. 04. 2024. 15:44 0

Žoc saopštio lepe vesti za navijače Partizana

Željko Obradović, trener košarkaša Partizana i centar crno-belih Balša Koprivica, najavili su prvu utakmicu polufinalne serije ABA lige protiv Budućnosti, koja počinje u utorak od 18:30 časova.

Partizan dočekuje Budućnost, a Obradović je istakao da crno-bele očekuje težak zadatak.

- Igramo polufinalnu seriju protiv Budućnosti sa velikim respektom prema samoj ekipi. Imaju veliki kvalitet. Ono što bih želeo da naglasim ovom prilikom je da iako su nam veliki rivali, dolaze nam i veliki prijatelji. Takođe bih želeo da zamolim navijače Partizana da ih zaista na fer i sportski način dočekaju, da sve protekne u dobroj atmosferi - rekao je Obradović.

Trener tima iz Humske je potom nastavio:

- Mislim da je to ono što je potrebno ABA ligi, a pre svega, svima nama koji smo iz Partizana. Želeo bih da svima pokažemo gostoprimstvo koje možemo da pružimo prema svakom protivniku i da se svako dobro oseća koda dođe u našu Arenu, i na kraju krajeva da se isključivo priča samo o košarci - dodao je Obradović.

Usledile su i dobre vesti, pošto je Obradović istakao da su svi igrači zdravi, uz izuzetak Ognjena Jaramaza koji je imao problema sa nogom.

A o meču sa Podgoričanima govorio je i Balša Koprivica:

- Očekuje nas polufinale. Što se tiče same ekipe Budućnosti, ove sezone imamo iskustva sa njima, solidna su ekipa i imaju dobrog trenera. Pripremamo se već nekoliko dana za ovaj meč - rekao je Koprivica.

U drugom polufinalu sastaju se Crvena zvezda i Mega.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Zvali su ga Maradona

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati