Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

19. 04. 2022. 22:39 0

Mitar vratio Fulam u Premijer ligu!

Aleksandar Mitrović ne pravi duge pauze kada su golovi u pitanju. U dva uzastopna meča nije postigao gol, Fulam je u oba poražen i srpski napadač nije mogao da propusti da zatrese mrežu rivala i u trećem meču, pa je već u 13. minutu postigao gol protiv Prestona prvi put, a onda to isto učinio i u 41. minutu. Na kraju Fulam je slavio rezultatom 3:0 i osvojio tri boda kojim je obezbedio mesto u Premijer ligi naredne sezone.

To su bili 39. i 40. gol Mitrovića i samo još dva ga dele do apsolutnog rekorda. Fudbaler Fulama može da sruši rekord čuvenog Geja Vitingema koji je u sezoni 1992/93 postigao čak 42 gola za Portsmut kada je njegov tim završio na trećem mestu.

Između golova Mitrovića u strelce upisao i Fabio Karvaljo, pa je londonski klub već na poluvremenu stekao prednost od 3:0 i sigurno meč priveo kraju.

Ovo će za Aleksandra Mitrovića i Fulam biti treći ulazak u Premijer ligu u četiri godine. Svake parne godine od 2018. ekipa sa "Krejven Kotidža" obezbeđivala je mesto u najjačem engleskom takmičenju kroz plej-of, ali ovoga puta je to učinjeno direktno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Laka zarada, bez ulaganja

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati