Fudbal

Direktno.rs

21. 09. 2024. 22:01 0

Mitrović rešeta kao od šale: Dva gola Al Itihadu (VIDEO)

Fudbaleri Al Hilala su u derbiju četvrtog kola šampionata Saudijske Arabije savladali Al Itihad sa 3:1, a najviše zasluga za to ima Aleksandar Mitrović, koji je dva puta savladao kolegu iz reprezentacije Predraga Rajkovića.

Mitrović je mrežu rivala načeo već u trećem minutu, kada je odličnu loptu u kazneni prostor poslao Ruben Neveš, a Aleksandar Mitrović je sve to pratio i glavom ju je poslao loptu u mrežu za veliko slavlje navijača.

Nedugo zatim, dosuđen je penal za Al Hilal, odgovornost je preuzeo Mitrović i rutinski smestio loptu u mrežu.

Od tog udarca Al Itihad nije uspeo da se oporavi, već su nastavili da se ređaju napadi pred golom Predraga Rajkovića. Neverovatno je šta je sve srpski reprezentativac uspeo da odbrani, ali u 37. minutu nije mogao ništa, budući da ga je tada savladao Al Davsari, koji je povisio na 3:0.

Već tada je bilo jasno ko će se na kraju radovati, a Al Itihad je do kraja samo uspeo da ublaži poraz preko Karima Benzeme, koji je u 86. minutu pogodio za konačnih 3:1.

Al Hilal je ovim trijumfom ostao na prvom mestu sa 12 bodova (ima sve četiri pobede), dok je Al Itihad doživeo prvi poraz u sezoni i nalazi se na drugoj poziciji sa devet bodova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Laka zarada, bez ulaganja

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati