Fudbal

Direktno.rs

03. 11. 2021. 23:01 0

Mitrogol dao gol, pa podelio dve asistencije!

Aleksandar Mitrović nastavlja da trese protivničke mreže i nema u planu da se zaustavi! Srpski reprezentativac postigao je večeras 19. gol u sezoni, u ubedljivoj pobedi Fulama protiv Blekburna od čak 7:0 u 16. kolu Čempionšipa!

Mitrogol je u maniru onog klasičnog ostrvskog napadača zatresao mrežu rivala u 19. minutu, nakon što je sačekao loptu Serija iz kornera i iz peterca je poslao u mrežu za 2:0. Prethodno je Kebano načeo Blekburn u 6. minutu.

I to nije bilo sve od uzbuđenja na ovom meču, budući da je u 30. minutu fudbaler domaće ekipe Jan Pol van Heke užasno startovao na Baklija. Više je to ličio na MMA potez nego na fudbalski, pa je dobio direktan crveni karton.

To je očigledno dodatno olakšalo posao "kolibarima", koji su u drugom poluvremenu dali još dva gola, pa su došli do ogromnih 4:0. Vilson je u 54. minutu našao put do mreže, i to nakon što mu je asistirao Aleksandar Mitrović. Ali se nije na tome zaustavio Vilson, već je četiri minuta kasnije ponovo postigao gol, otklonivši pitanje pobednika, i to ponovo na asistenciju Mitrovića.

Nisu se na tome zaustavili gosti, već su u finišu meča preko Kebana i dvostrukog strelca Munjiz Rodriga došli do konačnih 7:0!

Kada je reč o Mitroviću, ovo je reprezentativcu Srbije peti uzastopni meč na kom postiže golove, a dao ih je ukupno devet u prethodnih pet kola. U prethodnom kolu je postigao het-trik protiv VBA, zatim je pre toga dao dva protiv Notingema, jedan Kardifu i dva KPR-u.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Laka zarada, bez ulaganja

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati