Fudbal

[ Izvor: Mozzartsport ]

23. 12. 2020. 11:06 0

PEŠIĆ ŠOKIRAN Srpski trener mi psovao srpsku majku

Napadač Makabija iz Tel Aviva Aleksandar Pešić je na meču protiv Beitara doživeo najveću sramotu, da mu srpski trener Slobodan Drapić psuje srpsku majku.

Bez nekog povoda, prilikom jedne situacije gde je nekadašnji napadač Zvezde vraćajući loptu iz auta rivalu bacio istu ponovo u aut, Drapić, nekada pomoćnik Avramu Grantu u Partizanu, počeo je da mu psuje "sve po spisku". U priči za "Mozzartsport", Pešić, inače rođeni Nišlija, kaže da mu se niko nikad u karijeri nije tako obraćao.

- Kada sam izbacio pomenutu loptu on je počeo da se dere i da me psuje. To što je on meni rekao, ne bi pas maslom... Ma, katastrofa. Čuo sam ga kako viče je.... li ti sve po spisku. Posle mi je psovao sestru, i pazite sad ovo, srpsku majku. A reč je o Srbinu. Kao da se čovek stidi što je Srbin. To je neverovatno, zar majku da mi psuje? I to srpsku. Krenuo sam prema njemu da se obračunamo, da vidim šta hoće u čemu je problem. Stigao je i naš pomoćni trener koji je takođe Srbin. Objasnio mu je da je to sramota. Na praznom stadionu bila su trojica naših državljana. Naš pomoćni trener, taj gospodin i ja. Još sam u šoku šta mi se desilo - rekao je Pešić.

Prepričao je i Pešić da je imao neku sličnu situaciju sa Markom Nikolićem dok je igrao za Jagodinu.

- Ušao sam u verbalni konfikt sa Markom, međutim, posle utakmice smo jedan drugome pružili ruku. Ovo je nešto sasvim drugačije. Oprostio bih mu da mi je rekao kretenu, idiote, majmune... Takve kvalifikacije se dešavaju, ali... Posle utakmice sam pričao sa nekim ljudima iz kluba, izraelskim novinarima. Pitali su me da li bih se pomirio sa tim čovekom. Odgovorio sam da nemamo o čemu da pričamo - rekao je Pešić koji posle 11 meseci pauze igra u kontinuitetu u najjačem klubu Izraela, a dao je dobar doprinos plasmanu kluba u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati