Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

17. 10. 2023. 19:09 2

Pešić: Iz Zvezde me oterao Marin!

Tokom prethodne sezone Aleksandar Pešić bio je jedan od najznačajnijih igrača u Crvenoj zvezdi, ali su letnje promene u klubu dovele do promene sredine i za iskusnog napadača. Golgeter iz Niša nije ostao u timu kod izraelskog stručnjaka Baraka Bahara i u transferu težem od milion preselio se u Ferencvaroš, gde sada sarađuje sa Dejanom Stankovićem. Za odlazak iz Ljutice Bogdana okrivio je - Marka Marina.

Srpski napadač je otkrio šta nije funkcionisalo u njegovom odnosu sa Marinom, kojeg je označio kao direktnog krivca za odlazak iz Crvene zvezde. Po rečima Aleksandra Pešića, Marko Marin je uticao na odluku Miloša Milojevića da mu smanji minutažu u finišu sezone, a zatim i na odluku da bude prodat u Mađarsku tokom leta!

- Sa članovima uprave Crvene zvezde i dalje imam korektan odnos. Osim sa Markom Marinom. Reći ću vam i zašto je to tako. Imam poštovanje prema Marku Marinu zbog njegove fudbalske karijere. Istina, ja sam ispod njega u tom smislu, ali mislim da je njegovo maslo što sam otišao. I to što je sada drugačija situacija u svlačionici. Tri ili četiri kola pre kraja, Miloš Milojević me oterao sa jednog treninga. Atmosfera je bila opuštena, skoro da smlo osvojili titulu. Uvek sam imao sa njim drugarski odnos, tada sam preterao u šali i bilo je zasluženo što me izbacio... Posle nekog vremena do mene je stigla informacija, naravno, neću reći od koga, da je Marin tada rekao treneru da je ovo prilika da me skloni - rekao je Aleksandar Pešić u Informer Podcastu i dodao:

- Kada sam sa polomljenim prstom igrao protiv Makabija iz Haife, pred derbi, kada je razlika na tabeli bila mala, Marin je dolazio do mene i bodrio me. Kada sam igrao sa injekcijama, više od mesec dana govorio mi je da izdržim, a kad smo stekli +15, onda je rekao da me sklone. Ne znam da li se to ikada desilo u Zvezdi. Tu je trener da odlučuje o tome.

Nije se bivši napadač Crvene zvezde tu zaustavio - nastavio je komentariše odnos koji ima sa nekadašnjim reprezentativcem Nemačke, bivšim kapitenom Zvezde i funkcionerom u aktuelnom srpskom šampionu.

- Kada sam dolazio - on je bio za to, ubeđivao me, znam da me ceni kao igrača. Nisam želeo da ga pitam jer mislim da bismo se posvađali, lakše bi mi bilo da ga obilazim, ovo je prilika da i on sazna, jer se na kraju uvek sve sazna . Poslao sam mu poruku, pozvao me kasnije, ali nisam želeo da mu se javim. Ja Zvezdu volim, u Srbiji se brzo zaboravljaju stvari. U Zvezdu pre šest godina niko nije želeo da dođe, da se razumemo, i tada sam dobio dobar ugovor, direktor mi je sve to omogućio, ali svi koji su te godine došli to su uradili iz ljubavi prema Zvezdi. Svi smo mi oživeli karijere tu, pomogla nam je Zvezda, ali smo i mi dali klubu. Njega kada su zvali, nije želeo da dođe dok nije bilo Lige šampiona! Hoće da mi kaže da je veći zvezdaš od mene, e pa nije. Nije ni od Vujadina Savića, Branka Jovičića, Filipa Stojkovića, Milana Borjana... - zaključio je Pešić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati