Fudbal

Direktno.rs

19. 03. 2024. 15:46 0

Niz incidenata Pešića u Mađarskoj - sklonjen iz tima

PR služba FK Ferencvaroš objavila je saopštenje u kome navodi da je fudbaler Aleksandar Pešić sklonjen iz prvog tima zbog kršenja discipline, dok nekadašnji napadač Crvene zvezde to negira.

- Aleksandar Pešić je napravio disciplinski prekršaj i zbog toga je izbačen iz tima na neodređeno vreme. Interesi Ferencvaroša su najvažniji, oni ne mogu biti nadjačani individualnim interesima pojedinih igrača - napisala je PR služba Ferencvaroša.

S druge strane, Pešić je u izjavi za srpske medije negirao da je sklonjen iz tima, već je rekao da je od kluba dobio tri slobodna dana, koja je odlučio da provede u Beogradu.

Mađarski mediji su se bavili opširnije ovom temom, pa je tako prvo otkriveno da je Pešić imao incident sa golmanom Dibušom, ali i da je pre toga imao seriju kršenja discipline.

Za sada se ne navodi o kakvim prekršajima je reč, međutim nema sumnje da će i to dospeti do javnosti.

Pešić je od dolaska u Ferencvaroš odigrao 29 utakmica i postigao 12 golova, ali poslednja tri meča nije odigrao ni minut.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati