Fudbal

Direktno.rs

26. 11. 2020. 13:12 3

Nele Karajlić: Potresen sam, Maradona je Bog

Nele Karajlić, nekadašnji član "Zabranjenog pušenja" bio je prijatelj sa Dijegom Maradonom, družili su se u Buenos Ajresu, a čuveni Argentinac je bio gost na koncertu na poziv Emira Kusturice.

- Maradona je Bog. Potresen sam njegovom smrću. Ne možete pobeći od njega, uvučem vam se pod kožu. Oko njega sve sija. Nemerljivo koliko je dao fudbalu, on je po meni svetski bvroj jedan. Potresen sam - kaže Nele Karajlić za TV K1.

U Argentini je haos, svi bi da isprate na večni počinak fudbalskog čarobnjaka.

- Pogledajte koliki je on Bog, kada 50.000 ljudi kupi njegovu knjigu gde su samo brojevi. Gledali smo utakmicu Boke, koja je počela u 15 časova, a radio prenos počeo u 10 sati. Pogledajte koja je to zagriženost.

O Kusturici i Maradoni.

- To su dve jake ličnosti, imali su socijalni bol protiv nepravde. Zajednička karakteristike su im majstorluk svako u svom poslu. Nadahnuće koje je sličnoj u Južnoj Americi i na Balkanu. Pogotovu kroz umetnost. Maradona je bio revolucionar, prevrtao je svet naopačke. Drug stvar je njihova strast prema poslu, i svemu onome čega se dočepa. Maradona bi bio Bog u svemu, ali nije mogao da izdrži. Dao je sebi zadatke da pobedi u svetskoj revoluciji, da osvoji Svetsko prvenstvo, a to čovek sa samo 1,60 cm i jednom glavom, nije mogao da izdrži - zaključio je Nele Karajlić za TV K1.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati