Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

08. 12. 2023. 20:43 0

"Miševi u odelima ubili su Maradonu"

Legendarni bugarski fudbaler Hristo Stoičkov u podkastu "Kod Sport" pričao je o Dijegu Maradoni, koji je preminuo 25. novembra 2020. godine.

Stoičkov, koji je bio izuzetno blizak sa Argentincem, istakao je da sebe smatra jednim od odgovornih što Maradonu nije uspeo da odvoji od lošeg društva.

- Ja sam jedan od onih koji je najviše kritikovao Dijega. Kritikovao sam ga jer je ostao u kapsuli sa nekim ljudima koji su svaki dan šetali u kravati, u beloj košulji i u crnom odelu. Svaki dan su bili za istim stolom jer on je Dijego Maradona - istakao je Stoičkov i nastavio:

- Da nije bilo tog čoveka i njegovog imena, tih miševa nikad ne bi bilo. Za mene su to Maradonine ubice. Doveli su ga u taj položaj. Imali smo takve svađe sa njim, takve svađe da nemaš predstavu. Rekao sam da se razlikuje od njih. Ja sam jedan od krivaca što nisam insistirao do kraja. Nije slušao svoje prave prijatelje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati