Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: FC Fulam ]

19. 07. 2020. 08:36 0

Mitrović je prirodni lider i još uči

Fulam je pre pet kola mogao samo da konstatuje kako od direktnog povratka u Premijer ligu nema ništa, ali posle četiri pobede i remija, spletom nekih okolnosti, rundu pre kraja šansa ponovo postoji. Aleksandar Mitrović se razgoropadio, sa trakom na ruci i sa dva gola i asistencijom vodio je tim do pobede od 5:3 nad Šefildom.

Menadžer Skot Parker objasnio je i zašto je dao traku Mitroviću u odsustvu kapitena Toma Karnija.

- Mitrogol je prirodni lider, ubeđujem ga stalno u tom. On ima moćan potencijal, ali mora da se nametne kao ključna ličnost na terenu. Ali, on je još uvek mlad igrač, raste i uči. Prihvatio je odgovornost kad sam mu dao traku i pritisak koji uvek trpi glavni napadač. Njegove performanse su sjajne, trenira odlično i golovi uvek dođu - rekao je Parker. 

Kolo pre kraja u Čermpionšipu, Lids je sa 87 bodova sigurno prvi i ušao je u Premijer ligu. VBA na drugom mestu koje vodi direktno u elitu ima 82 boda, Brentford ima 81, a Fulam 80 bodova. U poslednjem kolu 22. jula VBA dočekuje KPR, Brentford kod kuće igra sa Barnslijem, a Fulam gostuje Viganu. Ukoliko ne uspeju da preskoče VBA, Brentford i Fulam će igrati u baražu za ulazak u elitu, a blizu da im se priključe su Notingem i Kardif kojima u poslednjem klolu nedostaje po bod.

- VBA i Brentford su sjajno igrali tokom sezone i zaslužili su ulazak u viši rang, ali i mi smo. Teoriju smo sproveli u praksu u poslednjih pet mečeva, pokazali smo karakter i potrudićemo se da pobedimo u poslednjem kolu. Šta će nam i ta tri boda doneti ne znam, ali znam da sam ponosan na ekipu - rekao je Parker.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Pazi, vruće!

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati