Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

05. 10. 2024. 10:01 1

Golman prijavio Zvezdu zbog duga od 30.000 evra

Crvena zvezda je učesnik Lige šampiona i ima ozbiljne prihode, ali to ne znači da izmiruje sve obaveze na vreme i nedavno je prijavljena za kašnjenje u isplati duga od oko 30.000 evra. Slučaj je predao na izvršenje bivši golman kluba sa Marakane Zoran Popović.

Aktuelni čuvar mreže Železničara iz Pančeva prijavio je Disciplinskoj komisiji FSS da Crvena zvezda nije ispoštovala rok za izmirenje duga na osnovu prethodno potpisanog reprograma.

To je "došlo" na naplatu letos, ali na Popovićev račun nije "legla" propisana suma iz Crvene zvezde, pa je odlučio da se obrati institucijama.

Slučaj je ponovo aktiviran krajem septembra i nema sumnje da će Crvena zvezda izmiriti tu obavezu, ili već i jeste sa zakašnjenjem, pošto je 15. oktobra UEFA monitoring za dobijanje evropske licence i klub ne sme da bude na listi dužnika.

Uoči UEFA finansijskih preseka, pojedini klubovi među kojima je i Crvena zvezda imaju praksu da potpisuju reprograme sa igračima oko isplate, što je uradio i Popović.

Evropska kuća fudbala je od prošle sezone, umesto jednog, predvidela četiri monitoringa finansijskog stanja klubova, kao preduslova za dobijanje licence. Prvi je 15. oktobra, naredni 15. januara…

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Pazi, vruće!

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati