Fudbal

A. B.

17. 12. 2019. 18:13 0

Dozvolite ovom čoveku da postigne gol!

VAR je odavno neprijatelj broj jedan svetskog fudbala, ali posebno napadaču Štutgarta Mariju Gomezu koji je besan zbog upliva tehnologije na travnate terene.

Mario Gomez je na zalasku karijere, ali i dalje ima "njuh" za gol šansu... Ipak, već šest puta mu je VAR poništio precizan udarac.

Štutgart je treći u Bundesligi 2, ali bi situacija bila daleko bolja za bivšeg prvoligaša kada ne bi bilo pehova koji su ga zadesili.

Čuveni nemački golgeter je poznat po gomili pogodaka, bilo u nacionalnom timu (od kog se oprostio prošle godine), bilo u klubovima, međutim, ove sezone se ozbiljno posvađao sa tehnologijom.

"Švabe" su na gostovanju Darmštadu odigrao 1:1, ali je na trećem meču uzastpno VAR rekao ne.

- Ma ovo je šesti put na posednje tri utakmice! Šest golova mi se proveravalo i svaki put je bilo reči o centimetrima. Pa kad vidite gde je lopta, gde mi je koleno, niko ne može da me uveri kako sam u nedozvoljenoj poziciji. Napadači kao ja koji zavise od centaršuteva i koji igraju na rubu ofsajda već 20 godina, sad se kažnjavaju samovoljom nekog trećeg - besneo je Gomez i tu se nije zaustavio.

- To je sr*nje! Možda je zabavno nekom sudiji koji sedi u podrumu i kome sam dosadio posle 20 godina u fudbalu, ali meni sigurno nije - rekao je Gomez.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati