Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

06. 02. 2024. 23:02 0

Leverkuzen posle preokreta do polufinala Kupa

Drama u Leverkuzenu pripala je domaćem timu. Fudbaleri Bajera plasirali su se u polufinale DFB Kupa Nemačke nakon što su posle velike borbe eliminisali ekipu Štutgarta. Utakmica na Baj Areni završena je rezultatom 3:2.

Gosti su dva puta vodili, ali su Farmaceuti na kraju uspeli da pronađu lek protiv Švaba i preokrenu rezultat u svoju korist.

U prvom poluvremenu nesavladiv je bio golman Štutgarta Aleksander Nibel, zapravo golman Bajerna na pozajmici među Švabama. Međutim, u nastavku meča nije uspeo da zaustavi napade domaćih fudbalera.

tutgart je poveo golom Valdemara Antona udarcem glavom nakon nabačene lopte Štilera. Bajern je izjednačio u uvodnim minutama drugog poluvremena efektnim pogotkom Roberta Andrika. Desetak minuta kasnije Kris Fihrih je ponovo vratio prednost gostima, da bi u 66. minutu brzonogi Marokanac Amin Adli iskoristio dodavanje Florijana Virca i izjednačio rezultat.

Sjajni Virc bio je asistent i kod trećeg gola u 90. minutu! Strelac za velike preokret bio je Jonatan Tah. Kakva najava za vikend i derbi Bundeslige između Bajera i šampiona Bajerna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati