Sport

Direktno.rs

02. 10. 2019. 18:42 0

EVO ZVEZDINE ŠANSE Igrač Totenhema spavao sa suprugom saigrača

Pravi haos vlada u redovima Totenhema, baš kako je ovog leta nakon odlaska u Atletiko Madrid naznačio Kieran Tripije, a mediji na Ostrvu tvrde da znaju koji je razlog loših rezultata "pevčeva", što bi i Crvena zvezda mogla da iskoristi u duelu Lige šampiona.

Dan nakon što su izabranici Maurisija Poketina izgubili na svom stadionu od Bajerna sa neverovatnih 2:7, mediji u Engleskoj su očigledno dobro izrovarili po dešavanjima u klubu. Oni navode da postoji veliki razdor među igračima, a da su najviše zaoštreni odnosi između Jana Vertongena i Kristijana Eriksena. Razlog je... žena.

Naime, mediji tvrde da je Vertongen spavao sa suprugom Kristijana Eriksena, Sabrinom.

 

Još ovog leta, sumnje da nešto ne štima u redovima Totenhema podgrejao je Kieran Tripije, koji je tada izjavio "da se među igračima odvija prava drama", ali nije želeo detaljnije da objasni.

Budući da naredni meč u Ligi šampiona Totenhem igra sa šampionom Srbije Zvezdom, 22. oktobra, možda su ovi unutrašnji razdori u engleskom timu šansa za izabranike Vladana Milojevića da na gostovanju izvuku pozitivan rezultat.

 

Podsetimo, Crvena zvezda je sinoć savladala Olimpijakos 3:1, dok je Totenhem izgubio od Bajerna 2:7. Bavarci sada imaju šest bodova, Zvezda 3, dok Totenhem i Olimpijakos imaju po jedan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Mašinista se pravi važan

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati