Poznati

Direktno.rs

21. 12. 2020. 07:09 1

Šer o napadu: Rekao mi je da će me ubiti ako zucnem

Pevačica Šer je ispričala u nedavnom intervjuu kako je jedan muškarac 1982. godine pokušao da je ubije, ali su je, srećom, spasili obožavatelji s kojima se kasnije sprijateljila.

Legendarna umetnica otkrila kako da ju je na putu prema poslu nepoznati muškarac pokušao da je ubije. Diva koja je nedavno napunila 74 godine ispričala je za Gardijan je sve o strašnom iskustvu koje je doživela u Njujorku.

- Uvek sam iz auta izlazila kraj vrata na putu prema koncertu i jednom prilikom mi je prišao muškarac. Mislila sam da će mi pružiti samo ruku, no zgrabio me i stavio mi ruku iza leđa. Počeo je da me povlači dalje u uličicu i rekao mi je da će me ubiti ako zucnem - priča ispričala je Šer i  istakla da su je spasila dva obožavatelja koja su primetila da se nešto čudno događa te su počeli da vrište i trče prema njoj.Kasnije su postali dobri prijatelji.

Šer je jedna od najpopularnijih pevačica na svetu, a njena karijera seže nekoliko decenije unatrag. Karijeru je započela još davne 1965. godine kao deo dua Sonny&Cher, a kasnije je samostalno osvajala vrhove svetskih top lista. Osim muzikom, bavi se i glumom, a osvojila je i Oskara za najbolju žensku ulogu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Gde si komšo?

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati